Online Hotel Reservations


zoekmachine optimalisatie  Email      
  Naam       
 


Enjoy & Meerens - Lelystad

 
Wij zijn geen oplaadpunt!    
RijwielzaakEnjoy & Meerens
Keten
AdresZuiderpoort 4
Plaats8239 AD Lelystad
Bekijk op kaart.
Tel0320-216973
Websitewww.enjoy-online.nl
 
 Openingstijden
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -
 
Bedrijfsomschrijving:
Grootste keuze, beste service en altijd advies op maat!
Enjoy & Meerens is een fietsenwinkel in Lelystad. Naast fietsen hebben wij alles op het gebied van scooters, running en fitness. Of het nu gaat om fietsen, running of fitness voor elke tak van sport proberen wij een uniek element toe te voegen.
Wij leveren fiets op maat d.m.v. bodyscanning. Ons assortiment bestaat uit stadsfietsen, lifestyle fietsen, recreatieve fietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, racefietsen, ATB's. Enjoy & Meerens is leverancier van Batavus, Giant, Koga, Cortina, Hai-bike, Qwic en Alpina.

Bij running verzorgen wij een voetanalyse d.m.v. een camera opname, voetdruk meting, beenstand analys en een voet meting. Wij werken met de merken New Balance, Asics en Pearl Izumi.

Enjoy & Meerens is de grootste fitness leverancier van Flevoland. Wij hebben een uitgebreide collectie hometrainers, crosstrainers, crosstrainers-front. looptrainers, roeitrainers, spinnig bikes in onze winkel staan. Enjoy & Meerens is leverancier van Tunturi, Bremshey en FlowFitness. Wij bezorgen niet alleen in Lelystad, maar ook in Dronten, Harderwijk, Emmeloord, Urk, Nagele, Enkhuizen, Almere. Mocht uw woonplaats er niet bij staan informeer dan naar de mogelijkheden.

Bent u opzoek naar fiets of running kleding?, Enjoy & Meerens verkoopt kleding van de merken BBB, Asics, New Balance en Rogelli. Ook voor onderdelen kunt u bij Enjoy & Meerens terecht.
Op het gebied van scooters voeren wij de merken, Baotian, Fosti, Lintex, Tomos, Qwic, Kymco en Sym. Wij hebben verschillende modellen in onze showroom staan.
Enjoy & Meerens heeft ook een werkplaats. Is uw fiets defect en is het een probleem om deze te brengen, dan kunnen wij hem kosteloos komen halen. Wij hebben 40 jaar ervaring als de fietsenmaker van Lelystad in huis. Voor meer info bel 0320-216973. Graag zien we u terug in onze winkel op woonboulevard Palazzo, zuiderpoort 4 te Lelystad.

Bent u op zoek naar het moederstuur? Of wilt u dealer worden van het moederstuur? Enjoy & Meerens is eigenaar van het moederstuur. Om te bestellen als consument gaat u naar www.moederstuur.nl en kies vervolgens bestellen.
Om dealer te worden van het moederstuur, kunt u een email sturen naar info@enjoy-online.nl

In de winter heeft Enjoy & Meerens als extra service het slijpen van schaatsen, Wij kunnen alle soorten schaatsen slijpen met uitzondering van de klapschaats.Dealer van :
Gazelle fietsen
Gazelle fietsen
Batavus fietsen
Batavus fietsen
Giant fietsen
Giant fietsen
Sparta fietsen
Sparta fietsen
 
Activiteiten, bijzonderheden, evenementen en promotie's:
 
Extra foto's:
 
terug naar het overzicht