Online Hotel Reservations


zoekmachine optimalisatie  Email      
  Naam       
 


Rijwielshop Feijen - Schoonoord

 
Wij zijn geen oplaadpunt!    
RijwielzaakRijwielshop Feijen
Keten
AdresTramstraat 21
Plaats7848 BG Schoonoord
Bekijk op kaart.
Tel0591-382178
Websitewww.rijwielshopfeijen.nl
 
 Openingstijden
Maandaggesloten
Dinsdag 09.00 - 17.00
Woensdag 09.00 - 17.00
Donderdag 09.00 - 17.00
Vrijdag 09.00 - 17.00
Zaterdag 09.00 - 16.00
Zondaggesloten
 
Bedrijfsomschrijving:
Rijwielshop Feijen is een fietsenspecialist, gelegen in het toeristische Drentse dorp Schoonoord.Rijwielshop Feijen heeft een zeer breed scala aan fietsen op voorraad, dat bestaat uit stadsfietsen, electrofietsen, kinderfietsen Atb's Race en accessiores.

Bij Johan Feijen en zijn collega's, wordt u op een snelle en persoonlijke manier direct geholpen, of u nu komt om een lekke band te laten plakken, om een proefritje te maken op de fiets van uw dromen, of om een nieuwe of gebruikte fiets te kopen.

Ook biedt Feijen u een groot assortiment aan accessoires en onderdelen voor uw fiets dat reikt van spaak tot navigatiesysteem. Uiteraard kunt u bij Feijen ook vele soorten fietsen huren om volop te kunnen genieten van dé fietsprovincie van Nederland: Drenthe.

Tevens biedt rijwielshop Feijen u haar unieke gratis afhaalservice: Uw bij ons aangekochte nieuwe fiets wordt voor service en onderhoud bij u thuis opgehaald {in een straal van 40km} en weer bij u afgeleverd zodra de fiets gereed is.

Wij nodigen u uit om op onze website verder kennis te maken met rijwielshop Feijen en haar leveringsprogramma. Tevens kunt u alvast een kijkje nemen in de webwinkel Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze winkel.


Dealer van :
Gazelle fietsen
Gazelle fietsen
Batavus fietsen
Batavus fietsen
Giant fietsen
Giant fietsen
 
Activiteiten, bijzonderheden, evenementen en promotie's:
 
Extra foto's:
 
terug naar het overzicht